Alla inlägg den 9 juli 2009

Av wettergren - 9 juli 2009 12:22



Mamma och jag bakar pizza som överraskning till pappas födelsedags middag!! Här hjälper jag till att göra degen...



.....och här är vi i de delikata slutskedet av kavling. Smaskiga fyllningar och mozzarella i burkarna vid sidan. Slurrrp!

Ja må han leva uti hundrade år!!


Mamma och jag gick upp och sjöng med kaffe och present bricka och allt. Skaplig föreställning vid denna tid på dygnet. Pappa såg jätterörd ut när han öppnade sitt 5e strump paket från mig och Magic. Han fick också en fin Ergobaby bärsele som han kan bära runt på mig när vi har våra speciella lördagar ihop när mamma jobbar. Jag tror han fick en fin bok av farmor och farfar också, den var lite tung för att jag skulle kunna kolla in den.


Så, pappa far till kontoret och mamma och jag gör iordning oss för att göra en så pass fin dag för pappan som möjligt. Städar huset och gör pizza gör susen. Jag gillar när vi går ut och sätter ballonger på grinden. Lite busigt och jättefint tycker jag. Onekligen lät det lite läskigt när mamma blåste upp dem, har aldrig träffat ballonger förut. Magic blev jätträdd och sprang runt en hel lång stund när han såg ballongerna. Larvig häst, han som är så stor, behöver väl inte fjanta sig över några ballonger heller.


Naturligtvis vill man aldrig missa en fest så jag valde att inte somna så snällt idag. Tänk om mamma och pappa skulle få för sig att vara romantiska eller något annat hemskt! Huh!


Jag hjälpte till med själva pizza bakandet och det var jätteskoj . Pappa fick ett fint Shiraz vin från mamma och det tyckte han var hur smaskigt som helst. Undrar vad som händer när jag fyller år???


Grattis pappa, du är värd en bäst födelsedag !!!

Pussar,

Freya o Mamma

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards