Alla inlägg den 17 juli 2009

Av wettergren - 17 juli 2009 11:52



Det har vart lite tyst från mig ett tag, jag har tränat mig i att stå upp, köra korg (och alla andra möjliga saker man kan fösa framför sig ), ljudning, stå själv och en maaaassssa andra saker.


Idag har mamma och jag haft en busy och jätteskoj dag. Vi gosade och lekte i mitt rum imorse och byggde torn med mitt jätte lego som jag fått i förskotts present till min 1 års dag. Jag är riktigt snabb nu att slå ner tornene som mamma bygger.


9.30 hade vi tid hos mammas chef Melanie på kiropraktor praktiken för oss bägge. Mamma justerar mig hemma och tycker det är skönt att någon annan tittar på mitt nerv system iband också, det tycker jag med....ibland. Melanie har jobbat på mina primitive reflexed sista veckoran och nu är jag mindre rädd för plötsliga ljud och mera framåt i sociala situationer. Jag sover lite bättre också och mamma vill att jag skall sova MYCKET bättre. Tydligen ska hon gå på någon läggningsrútin kurs med mig. Jag är skeptisk, stortrivs att ligga mitt i dubbelsängen, mamma klämd in vid sidan om och pappa på soffan. Jag behöver absolut inte gå på någon läggningskurs.


Vi fick fina justeringar och sedan träffade vi mammas vän Angus och fikade. Jag fick lamm puree med sötpotatis, frukt smoothie och getyoghurt med aprikos smak. Man blir så hemskt hungrig efter ett besök hos Melanie. Vi promenerade i Castle Hill och jag blev så fantastikt pömsig av all musig lunch i magen att jag somnade och sov som en stock.


När jag vaknade var det dags att fara till Annette och Jakob i Baulham Hills och fika .... Mycke fika idag!!


Det var ett mycket trevligt fika besök. Jord gubbar som vi inte riktigt hade tid med för det var så spänannde att leka med Jakob och hans vita tyghund. Bollade gjorde vi också. Plötsligt var klockan 16 och det var dags att åka hem till ranchen och ge Magic hö. VI fick med oss Jakobs 3 marsvin som vi skall passa några dagar. Helt fantastiskt spännande tycker jag.


I dag har jag verkligen fått grepp på att hunden säger "bovovbov", hästen säger "iiiiii", kossan säger "muum" och grodan säger "kack". Idag bad jag om "vava" till min middag - vatten och gjorde handrörelseran till imse vimse spindel utan "prompting". Stolta och mycket rörda föräldrar.


I skrivande stund har Freya fyra framtönder och ytterligare sex på väg.


Pappan kom hem samtidigt som oss så kvälls rutinen rullade på med middag som åts mycket duktigt med egna händer (man får sina händer bortknuffade om man försöker hjälpa till med något på tallriken). Bovetepasta skruvar med grillad kyckling, gröna bönor och morötter. Kokta morötter är bland de tio i topp för närvarande. Blandade bär till efter rätt har lite högre rank än morötter men inte så hemskt mycket. Mumsigt, och så blir man så tjusig i nyllet!


Bad med pappa, saga med mamma, gröt med pappa och sen lite expertrådgivning till mamma hur man viker tvätt innan det är sov dags.


Tack lilla Freya för en fin dag, mamma älskar dig så mycket och tycker du är en så duktig och fin liten tjej.



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards