Alla inlägg den 5 september 2009

Av wettergren - 5 september 2009 05:30

Jag har fantastisk tur som har goda vänner i Baulkham Hills.

Familjen Benny, Anette, Jakob och deras marsvin. De har vart extra fantastiskt, underbara under tiden pappa är i Sverige. Då mamma jobbar på lördagförmiddagarna och jag vanligtvis är med pappa så har de ställt upp som stand in "lördags pappa" till mig. Benny är min storfavorit, Jakob är min lillfavorit (han är bra på det där med att ge mig mat!) och Anette hon är bara helt fantastisk på att se till att allt flyter och att köra mig i min vagn i parken.


Idag är andra lördagen som jag kommer till Juliana Crescent vid 7.30 på morgonen med frukostgröten som take away i en burk i min skötväska. Jag gillar i och för sig att komma upp och ut på morgonen men 6.30 är lite tidigt. Nåja, man är väl en flexibel tjej.


Det är jätteskoj hos Benny familjen. VI tittar på blommor och jag får rensa rabatterna och krypa upp och ner för deras gräs slänt som de har bakom huset. Vi äter mellanmål och lunch och tar promenad till parken. Jag får span på fina rugby spelare och blir riktigt upprörd när de börjar rulla mig hemåt för middags sov. Rugby är ju himla kul ju!!

  


Så här kan det bli när man har haft det fantatiskt skoj med farbror Benny, så stillsamt och myzigt i hans starka armar och trygga famn att jag zomnar in och sover middag fridfullt tills mamma kommer från jobbet och hämtar mig.

Tur jag har som har så fina och hjälpsamma kompisar.


Kram

Freya


Till Anette, Benny och Jakob :Tusen, tusen tack för er hjälp under den här tiden. Chokladkaka är inte tillräckligt för att uttrycka Freyas tacksmhet men det är en uppskattnings gest från Freya och hennes föräldrar.

A&H


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards