Alla inlägg den 23 september 2009

Av wettergren - 23 september 2009 10:32



Hela familjen vaknar med mig 5.22 och vi mornar oss i sängen allihopa. Dagen gryr och himlen är alldelens orange och det blåser alldelens väldigt utomhus. Det ser ut som om det brinner fast det luktar inte rök och man ser ingen rök heller. Det visar sig att det är en dammstorm, och den värsta på 70 år. Man tror att det beror på klimat förändringarna och att vårt klimat är varmare och torrare nu än någonsin.


Den här bilden tog pappa cirka 5:27 iförd bästa pyamasbyxan

  


Tydligen är det mindre växtlighet också vilket bidrar till att dammet båser iväg istället för att hålla sig på marken.

Lite läskigt är det allt och på radion säger man att barn och gravida kvinnor bör hålla sig inne. Där kvalificerar både jag, Kaizen och Lyndi så det blir en inne dag idag.

Lyndi och Kaizen kommer klockan 8 för de är mina officiella barnvakter idag då mamma skall jobba sin första vardag.

Jag blir så trissad när de  kommer att jag inte ens märker när mamma åker iväg i sin dammiga saab.


Vi ritar och leker och äter mellanmål och lunch. Vi har det fantastiskt trevligt ända tills Lyndi sägen "snoozies", och lägger mig i min säng. Då uppenbaras sanningen för mig att mamma inte är hemma och pappa är på kontoret. Inte ok alls. Jag ylar och Lyndi gungar mig i bärselen på sin gravida mage och jag ylar iallafall. Jag ylar så mamma hör mig ute i bilen när hon  kommer hem från sin förmiddag på jobbet. Tur att hon bara jobbar förmiddagar och att Lyndi visste att honvar på väg hem.


Sakta återställs lugn och ro och jag somnar till slut. Usch, inge kul att sova middag när man kan leka med Kaizen.


Mamma är jättestolt över mig och att allt gått så bra. Då kan hon vara glad och effektiv med patientera när hon vet att jag har så trevligt hemma på ranchen med mitt "lekteam".

Hoppas det inte är så dammigt nästa onsdag så vi kan vara ute, och jag kan sova middag i vagnen om vi går en sväng. Så blir det nog. Imorgon är det torsdag .... jag fick pannkakor till middag idag. Mamma är så himla effektiv emellanåt.


Glada och dammiga yl från Freyan


    


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards