Direktlänk till inlägg 15 januari 2011

Sällskapsresan till Bali

Av wettergren - 15 januari 2011 09:15

Idag är det hemester!! Vi är uppe i ottan och packar ihop det sista, taxin kommer 7.30 pámorgonen och sen bär det iväg i regnet till flygplatsen.


Här sköter pappan incheckningen. Det verkar som om mamma gjort nágot knas med pappas alla namn pá bokningen sá han inte fár nágra bonus poäng för flighten. Synd.


Allt annat gár strálande och vi  tar oss igeon alla kontroller och dess lagom inspirerande kontrollanter. Jag bryter ihop när Pegasus fár áka transportband i en röntgenláda och all säkerhets personal och medresenärerna blir stressade.


Till slut efter en evighet áterförenas jag och Pegasus i vagnen och mamma och jag gár och dricker kaffe. Pappa handlar tax free.


  



Mamma har laddat med allt frán mumsiga smörgásar till modellera och kritor. Pappa har full laddat dator batteri och en samling av mina favvis DVD er. Känns hellt ok. Vi skall ju bara till stranden, aporna och elefanterna. Jag hoppas att fá se en och anna häst ocksá..


Blir jättelessen när vagnen plockas in i planet när vi stár och väntar i gaten. Knepigt koncept det där med att saker försvinner för att sedan áteruppstá i ett annat land. Myyycket skeptisk.


Flygningen gár riktigt bra. Frágar regelbundet efter vart den där stranden är. Jag ser den ju utanför fönstret i flera timmar.


Sen är vi framme!!


  


Vi är ni viserede och väntar pá sista väskan och min VAGN!!


  



Här sitter jag och mamma i baksätet på den fina luftkonditionerade bilen som en vänlig chaufför kommer och hämtar oss i. Jätte mysigt och nu är vi på väg till stranden ääntligen. Måste vara en enastående strand det här, som vi har rest för att komma till den.



   

 Ohhhh så  är vi äntligen på plats! På Sri Phala i Sanur. Jag kastar av mig kläderna och gör en blandad serie småhopp i himmelssängen. Himmelsk, tummarna upp. Värt varje sekund i flygplansstolen.


Klockan har blivit ris dags så det får bli ett litet "him" i poolen, middag och sen hovdags i denna sängen ihop med mamma.


Ohhh vad mysigt och vad jag längatar till stranden imorgon.


Freya - tar Bali med storm!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wettergren - 4 mars 2023 09:50


Today I?m riding Lily again. Dressage training and jumping Bye ...

Av wettergren - 3 februari 2022 11:58

OMG been waiting for this moment. Pix speak louder than words and personally very pleased with the result. ...

Av wettergren - 15 augusti 2020 12:00


Pappa och jag kanner oss lite krassliga Idag.Hoppas att det ar vanlig forkylning och inte corona.Should be fine Ugh. Watching Togo. Good night ...

Av wettergren - 31 juli 2020 12:30


Så var man 12 bast! ?Hoppsan Kerstin säger farsan, det gick fort? som om han stått stilla i tidan, tragiskt.Hur som, kul kväll med presenter i fina smaker och former.1000 tack familjen i Sverige och Australien för presenter och gratulationer Xox ...

Av wettergren - 17 februari 2019 09:54


This is my cat Lucy

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frĺgor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards